Sport

Sporten:
Ik sport niet…ben ik te lui voor….ik zie weleens een plaatje voorbij komen van modellen met prachtige lichamen (#nohomo) en dan denk ik daaamn…was ik maar zo….maar…ik ben daar te lui voor!
Ook heb ik pas de neiging gehad om eens mijn leven zo om te gooien dat ik dan af en toe eens ga sporten… minimaal 1x in de week bijvoorbeeld en gezonder te gaan leven ect…maar dan…waar moet ik de tijd vandaan halen?
Ik heb amper tijd om te slapen…laat staan sporten (wat ik dan meer zie als iets wat moet…en als ik iets moet doen…vind ik het al niet meer leuk)
Dus…sporten…nee, niet voor mij, maar dat betekend niet dat ik geen sport kleding draag haha..ja ja …ik draag vrij veel jogging pakken, hoodies ect….
(vandaar dat ik ook al zzoooooo lang geen outfit of thé day meer geplaatst heb)
Ik heb er gewoon geen zin in, geen zin om poging te doen tot iets fashionables aan te trekken, dus doe ik makkelijk een jogging pak aan.
MAAR…ik wil er ook beslist niet bij lopen als een soort van tokkie of de Stoopjes, dus probeer ik het nog een beetje cute aan te kleden :)

Qua sport (voor mij dan meer relax) kleding is Adidas mijn merk.

Hun collectie (naast de basics) is altijd erg trendy en zeer vrouwelijk.
Truien en t-shirts:

(te koop bij spartoo.nl)

Ik zou sporten wel erg leuk vinden als het zoiets is als vroeger met gym...apenkooitje ofzo....trampoline springen, als tarzan aan de touwen sleuren en aan de ringen schommelen ^_^
maar ik denk niet dat er zoiets bestaan voor volwassenen??

0 Reactions:

Post a Comment