Cool sneaker wedges

Kijk eens wat ik besteld heb?

Cool sneakers wedges schoenen van het merk ASH.
Ik zie ze steeds vaker voorbij komen en begon ze steeds leuker te vinden dat ik besloten had mijzelf te verwennen en ze te bestellen in deze mooie nudie kleurtjes ^_^

Moet eerlijk zeggen, dat ik hoewel ik er niks aan kan doen...toch een beetje moet denken aan van die special schoenen je weet...sommige oude mensen zie je met van die speciale schoenen waar een verhoging in zit :/
whaha...tja, als ik dat idee ook heb als ik ze ontvang en aantrek, dan moet ik ze echt terug sturen, want dan trek ik ze toch niet aan, maar ik denk dat ik dat niet zal denken...WANT..ik zag afgelopen donderdag avond een vrouw met zulke wedges lopen en vond ze wel erg leuk staan.

Zo leuk, dat ik meteen besloot ze ook echt te willen whaha..wat ben ik erg zeg...ik zie wat en moet het hebben, hebbe hebbeeee!

Ben wel benieuwd ernaar, het merk ASH was mij al bekend en ze zijn volledig van leer.
Kan eigelijk niet wachten tot dat ze er zijn ^_^

Trouwens, als je gaat kijken bij ASH zie je dat ze heel veel van zulke schoenen hebben in heel veel verschillende mooie kleuren, was eigenlijk nog best wel moeilijk welke kleur in zou nemen, omdat ze vrijwel allemaal leuk zijn.
In principe zou zwart voor mij het praktische geweest zijn, maar dan is het weer echt zo sneakers sneakers achtig...die periode heb al jaren terug gehad.
(ben ik alweer te oud voor en vind dat niet meer leuk)
Bij de vrolijke of meer nude kleuren had ik meer een fashionable gevoel bij en bedacht ook wat ik erbij aan zou kunnen trekken zonder dat het er sportief uit zou zien. (denk ik).
Ja, ben er heel enthousiast over en ben ontzettend benieuwd hoe ze zullen zijn ^_^

0 Reactions:

Post a Comment