Marc by Marc Jacobs

Marc Jacobs:

Marc Jacobs, (9 april 1963) is een Amerikaanse modeontwerper opgegroeid in New York City. Na het afstuderen aan het Central Saint Martins College of Art and Design in Londen in 1981, ging hij studeren aan de Parsons School of Design. In 1984 ging hij samenwerken met Robert Duffy, een creatieve samenwerking vormend onder de naam Jacobs Duffy Inc. Hij werd bekend in de modewereld toen hij in 1988 samen met Duffy voor Perry Ellis ging werken en in 1993 een "grunge" collectie voor het modehuis ontwierp, wat overigens resulteerde in een onmiddellijk ontslag. In 1986 bracht hij zijn eerste collectie uit onder zijn eigen naam. Ondertussen is daar ook de jongere lijn Marc by Marc Jacobs bij gekomen. Marc Jacobs is sinds 1997 artistic director van Louis Vuitton, waarvoor hij de eerste prêt-à-porterlijn tekende. Hij beschouwt filmregisseur Sofia Coppola als zijn muze: een stijlvolle en dromerige vrouw, met een tijdloze en toch meisjesachtige uitstraling.
(bron: wiki)

Wie kent deze bekende muizen ballerina’s van Marc Jacobs nou niet? Ze zijn nu ook in een studed versie verkrijgbaar en goed nieuws voor de Marc Jacobs liefhebbers...ze zijn verkrijgbaar bij mijn favoriete online schoenen winkel www.spartoo.nl

..hoewel ze nu meer op een koe lijken door de studs (hoorntjes) haha! misschien moet het ook wel een koe zijn...i dunno...ik ken eigenlijk alleen die muizen :)

Deze zijn ook wel leuk.

Hoge Sneaker met sleehak. Voor mij is het niks :P

Ik zie mijzelf nu wel met deze pretty’s lopen ^_^

Mooie lange laarzen :)

Ik vindt het wel erg leuk dat ze nu Marc Jacobs bij spartoo.nl verkopen.

Wie weet ooit eens een Marc Jacobs shopping haul?? haha :)

0 Reactions:

Post a Comment