Gast blog Emma: Ibiza... helemaal het einde

Ibiza... helemaal het einde

Iedereen die wel eens op Ibiza is geweest hoeft niet meer te worden overtuigd om nog een keer te gaan... Ibiza is gewoon het allervetste party-eiland. Behalve dat heeft het eiland ook enorm veel kleine strandjes, hippe strandtenten en kun je waanzinnig shoppen in bijvoorbeeld Ibiza-stad.

In de zomermaanden draaien de beste dj’s van de wereld er. Ze worden gewoon vanuit Londen en New York ingevlogen. Of vanuit Nederland natuurlijk, want Armin van Buuren en Tiësto draaien er ook. De Pacha, Privilege, El Divino en Amnesia zijn de bekendste clubs en die zijn echt megagroot. In mediteraanse landen ga je pas rond 10 uur ‘s avonds avondeten dus de clubs stromen pas ruim na middernacht vol. Er is maar één ding beter dan de clubs in Ibiza... en dat zijn de clubs in Ibiza als de closing parties worden gehouden – eind augustus begin september. Dan gaat iedereen nog één keer helemaal los ;-) voordat het eiland “dicht” gaat, want tussen oktober en april is er niet zoveel te beleven op het eiland. Als je gaat neem dan je fototoestel mee, want het eiland is verschrikkelijk mooi. In het oude centrum van Ibiza stad heb je enorm veel modewinkels en je vind er de meest trendy zonnebrillen, vaak modellen die je ergens anders niet kan krijgen. Je hebt trouwens ook veel hippiemarkten op het eiland waar je leuke spullen kan kopen.

Hotel Ibiza
Je kan het beste een hotel boeken op Ibiza. Een huisje met een zwembad is natuurlijk helemaal het einde, maar dan moet je wel een zak met geld meenemen, want die kosten duizenden euros per week. De meeste hotels hebben ook gewoon een zwembad en met een beetje zoeken vind je er wel een die betaalbaar is. Om wat van het eiland te zien is het wel handig om een paar dagen een scooter te huren.

0 Reactions:

Post a Comment