Handige tips!

Als je net zoals ik een schoenentik hebt, dan is de onderstaande informatie niet geheel onbelangrijk, het gaat namelijk o.a over hoe je je nieuwe schoenen mooi behoudt. ..wie wil er nou lelijke, vieze, onverzorgde schoenen in zijn/haar schoenen/kleding kast hebben staan?
'ikke niet hoor'

Op de (wat ik vind) de leukste schoenen webwinkel ooit Spartoo.nl kan je veel meer op doen dan alleen shoppen.
Zo kwam ik bijvoorbeeld een handige pagina tegen met tips over hoe je je schoenen mooi behoud, hieronder een klein voorbeeld:

Waterafstotend maken
Als je wilt dat je schoenen lang meegaan, dan kan je voordat je ze voor het eerst aan gaat doen, ze eerst waterafstotend maken.Er wordt een dunne laklaag op de schoenen aangebracht om deze te beschermen tegen slechte weersomstandigheden en eventuele vlekken.
Dit kan bv dmv een spray. Je houdt de spray op zo’n 20cm afstand van de schoenen, spuit geleidelijk over de gehele schoen, 24 uur laten drogen en klaar is kees.
Wat wel aanbevolen wordt als je de schoenen vaak zult dragen bv in regen ect om ze om de x aantal dagen het proces weer opnieuw uit te voeren...ikzelf doe dit met mijn uggs.
(zien er nog als nieuw uit)

Nog veel meer goede tips om je schoenen mooi te behouden kan je hier lezen ----> SchoenengidsZo hebben ze ook een pagina vol met de nieuwste Mode trends
Zie hieronder een voorbeeld:

Bezoek de pagina ---> Mode trendsTot slot: Spartoo.nl geeft je altijd wel ergens een korting op! (lief van hun)

In de outlet:

(klik op het plaatje om naar de outlet te gaan)

Via het invullen van een enquete:

(klik op het plaatje om de enquete in te vullen)

en via facebook en lid worden van de nieuwsbrief.
(je kan je inschrijven op de home pagina van spartoo)

0 Reactions:

Post a Comment